Inte jätte smart kanske


Varför går man och tränar när man känner att det är något som inte stämmer i kroppen? Inte jätte smart kanske? Kände mig lite små-risig både i måndags och tisdags.Ingen feber men hängig och lite småkänningar i halsen.. Kokade ihop min hemma-gjorda kur (riv ner färsk ingefära, pressa ner färsk citron, honung + vatten) i måndags och körde trots detta min Sh´Bam igår.

Kanske kunde/borde ha skippat den men jag var ju bara LITE hängig.. Kände dock av det både strax innan klassen och under klassen att kroppen inte helt ville samarbeta med mig. Anpassade min ansträngning därefter (smart Fia!) men lyckades ändå sprida glädje och energi till det goa gänget som var där hoppas jag. Såg så ut iaf. Men känslan var skum, svettades utan att bli riktig varm, ni vet kanske känslan?

Jag åt ordentligt igår kväll och vilar nu fram till min Body Balance (som för övrigt redan är full.. tralala..) på fredag morgon så ska det nog gå bra. Hade spanat in en Dans Step ikväll men ska nog vara lite smart… 😉 Men jag vill..

Leave a Reply