Pricken över i:et

I söndags kom pricken över i:et, eller rättare sagt pricken (den stora) över soffan. Kolla va fin Annes tavla blev vid soffan!!

Och målaren har även varit här i veckan.. och elektriker är inbokad nästa vecka för att fixa alla uttag som målaren sabbat… Nej, jag vågar ABSOLUT inte ropa “hej” än men vi är ett steg närmare ett “färdigt” hem iaf. 🙂

4 Replies to “Pricken över i:et”

  1. Fy vad snyggt!
    Ville för övrigt bara säga att jag saknar dig och dina pass som bara den. Testade zumba på ett ställe ikväll, men blev väldigt besviken. Du har satt en enormt hög standard, på gott och ont 😉 Så jag söker vidare bland träningscentren här i Borås. 😛

  2. Dolores: Tack 🙂 Och tack igen, vad glad jag blir! Bara hör av dig om du vill komma in och gästa på Sats någon lördag, jag fixar helt gratis. Du + en vän om du vill. 😉 Lycka till med sökandet 😉

Leave a Reply