Klacken, lite skytte & bröllop

Jag upplever verkligen att vi tagit det hur lugnt som helst här uppe (har inte haft klocka på mig på 5 dagar) och inte gjort något men tänker jag efter och räknar lite så har vi gjort massor. I onsdags var vi tex uppe på Höleklack – en härlig promenad/klättring på 1100 m för att njuta av ovan utsikt.

Samma dag fick jag visa vad jag gick för i skytte… tankarna går fort till Jägarna 😉 Kan skryta med att det gick rätt bra! Och jag ser rätt cool ut.. hade träningsvärk i axeln i två dagar efter snacka om tuff 😉 ha ha

Inte lika tuff var jag när vi skulle åka på “Firebladen”.. Tyckte det var kul mot slutet när jag kunde slappna av lite men shit det är scary grejer… Är nog lite för mycket av en kontroll freak för att sitta bak och så utsatt om jag ska vara helt ärlig. Men lite spännande samtidigt och det gillar vi. 🙂


Igår, lördag var det sedan dags för Björn Elftorp och Linda Adamssons bröllop i Segersta. Härlig vigsel, vad viktigt det är med en “bra” präst och vacker sång. Ja några tårar blev det allt!

Jätte fina var dem och deras tjejer. Kärlek det!
Nu återstår en dag här sedan bär det av mot Linköping imorgon till Peter & Emily och sedan hem till Götet på tisdag. Hör av er om ni vill ha besök i veckan då vi kanske inte kan vara i lägenheten pga hantverkarna… alla idéer mottages med glädje 😉

Leave a Reply