La bella Bollnäs

I fredags begav vi oss ut på vår lilla road trip, P and me <3

Hur snygg är han inte i sina nya brillor?? 🙂
Lilla Peugeoten och vår nya kära FM-vän Belkin skötte sig hur bra som helst och mellanlandningen hos Hanna & Jon i Örebro var jätte trevlig. På lördagen var det dags att fortsätta norröver mot Bollnäs. Stoppet i Falun för lunch och inhandling av förnödenheter (på Systemet) bjöd på en trevlig överraskning. Falun visade sig vara en jätte mysig stad med massor av trevliga, glada människor! Gillar starkt. 🙂
Väl “hemma” i de djupa Rengsjö-skogarna bjöds det på grillat och en “skön” badstund i badtunnan á 39 grader… VARMT!! Men skönt och va bra man sov på natten!! (Har ingen bra förklaring på varför Dick och Peter gör det dem gör mer än ölen som intogs innan.. ;-))
Söndagen bjöds jag på en tur runt Hölesjön och fick njuta av den här utsiktsplatsen. Ännu vackrare vid solnedgång men då solen knappt går ner här, eller ja ok sent då, så fick det bli lite innan. Underbart vackert!
Sedan har dagarna mest bestått av att sola lite, dricka öl och FIKA. Uppfyller min årliga fikados på en vecka här uppe tror jag. 😉 Och jag som egentligen inte ens gillar fikabröd så mycket… ja ja, socialt är det iaf. Och lite gott 😉
Som tur är har vi förhoppningsvis kompenserat en del av den accelerade öl- och sockerkonsumtionen med en löptur i förrgår och en tur till Sporthallen här i Bollnäs. Peter lyfte skrot och jag testade utomhus-Zumba… Jätte glad instruktör med härlig energi och ett helt ok pass. Kul att skaka lite rumpa även om det kanske inte var lika tufft eller kul som i Götet. Hemma bäst right?

Ikväll ska vi ev cykla Hölesjön runt (2 mil).. inte sugen egentligen för jag verkar vara myggornas favorit av alla här men vi får se.. En tur på hojen, besöka Höleklack, lite mer sol på kroppen (hoppas jag) och bröllop är också några saker som står kvar på “to do listan”. Får se nästa gång jag uppdaterar!
Kram på er!
P.s. efter 2 veckor börjar man ny fatta att man har semester.. tror jag 😉

Leave a Reply