Lägenhetsvisning!

Imorgon är det dags! För första visningen av min lägenhet. Hur spännande som helst och SOM vi har städat, putsat, röjt och pillat idag! Se bara nedan vilken detaljnivå jag gått ner på – så här ser INTE min garderob ut annars direkt! Alla som kikar in kommer säkert tror det bor någon pedanttant här ;-). Ja ja, lika bra för öppna skåp och kylskåp gör man tydligen när man är på visning… hmm..


Och på tal om visning så var vi också på en idag. På Krokslättsgatan i ja, Krokslätt. 🙂 En hållplats bort från Willys så går man av vid Lana och går 5 min, UTAN UPPFÖRSBACKE! (yej!) 3:a gavellägenhet på 78 kvm som var…. jätte fin! Kan bli att buda på den. Vilken vecka/två veckor det kan bli framöver! Förhoppningsvis en hejdundrande budgivning på min lgh och en (gärna mindre omfattande ;-)) budgivning på den vi vill ha! Och besked från Sats..

Jag på gränsen mellan Gbg/Mölndal. Fatta att några hållplatser påverkar utgångspriset på två likvärdiga lägenheter med ca 400,000..! Lana omfattas fortfarande av Gbg-spårvagnskort så jag säger bara ja tack! 🙂

Leave a Reply