Love live give

Sötaste Lena hade en försenad påskpresent till mig igår efter att hon var med på min Body Balance™. Ett jättefint armband som det står love live give på som verkar vara resultatet av ett samarbete med Hjärt- och lungfonden och Miss Dee. Super-gulligt och fint budskap. <3 Och är rätt talande för goa, varma och generösa Lena. Tack!

Bar den hela dagen igår 🙂

På tal om balancen måste jag säga att jag verkligen gillar det här programmet (precis som alla andra right? ;-)), bra med utmaningar, bra flyt och man känner det lite här och var idag dagen efter. Har ni inte inte testat Body Balance ™ så gör det! Och orkar ni tom ta er upp i tid på fredagar välkommen på min klass 06.45 på Sats Kompassen! Det brukar se ut som den är full med väntlista men det blir den i princip aldrig så boka in er eller kontakta mig så bokar jag in er som gäst!

Leave a Reply