Vad glad jag blir

Vilken morgon!

Vaknade lite små-svettig och riktigt trött i ögat i morse, det var mörkt ute och så hörde jag regnet smattra mot fönstret… Motigt värre alltså.. Men upp klev jag och gjorde mig i ordning. :-)När jag sedan kom till jobbet, eller rätttare sagt strax utanför, hamnade jag mitt i något som kändes som en mini monsoon/tyfon. Regnet piskade från alla håll och kanter! Kämpade mig igenom och kom till slut fram till min arbetsplats lite omtumlad men ändå uppfriskad på nåt sätt.

Loggade sedan in på FB, det till hör ju morgonrutinen (vill ju inte missa något ha ha). Jag hade iaf fått ett jätte mysigt mail från en medlem på SATS:

Hittade dig här på FB via Elins sida, vill bara säga att jag tycker att du är en supergrym instruktör, du får mig alltid att kämpa det där lilla extra!!! Kram Malin

Blev jätte glad!! Vi får faktiskt höra det så ofta.. Visst tar man det som bra betyg att man har återkommande medlemmar men det är alltid härligt att få lite beröm och bli bekräftad. Det behöver alla människor. Jag försöker faktiskt tänka på det och ger ofta vänner, kollegor osv komplimanger och feedback. Får själva en kick av det. Att glädja andra och hjälpa andra. Kanske därför jag jobbar som instruktör?? 😉 För övrigt tycker jag hon verkar skit go- en sådan tjej jag gärna blivit kompis med.

Det var samma sak igår på min Flow- en medlem kom fram till mig efter min klass, hon var tydligen sjukskriven, hon berättade att hon kommit till gymmet helt oinspirerad och inte alls sugen på att träna men sedan fått helt ny energi av min klass och tyckte att den var helt underbar. Hon var t.o.m. sugen på att träna igen nästa dag! Så kul! 🙂
Är så tacksam.. och GLAD när jag tänker på att just jag kan göra sådan skillnad i folks liv.

Leave a Reply