Köksrivning & ny soffa

Medan jag gottade mig med världens goaste tjejer i Fjällbacka i två dagar var Peter busy.. Han har på egen hand rivit hela vårt kök!! Jag är SÅ imponerad!


Allt är nu borta och förberett inför Möbelmontören som kommer imorgon bitti. Varierande betyg på den här firman som Ikea har samarbete med och rekommenderar.. vi får hoppas vi blir en av de kunderna som är mer positiva än negativa. 😉 På tal om det så är tyvärr inte min/vår upplevelse av NDC inte riktigt lika positiv som förra gången (när dem gjorde min fondvägg). Dem är supertrevliga och mycket professionella men själva utförandet av arbetet är inte helt till min belåtelse.

Dem har nämligen gjort lite missar med målningen, vilket jag ändå kan leva med, men det som stör mig mest och som måste åtgärdas är glipor mellan tapeten (det är en vit tapet med struktur som inte borde vara så komplicerad tycker jag..). Peter, ordentlig och detalj-orienterad som han är har faktiskt bett Flugger Färg komma och titta för att göra ett professionellt utlåtande. Jag kan tycka att det räcker att kunden inte är nöjd men ok, dem kunde ändå tänka sig komma så vi får se om dem anser det vara good enough. Golvet blev iaf skitsnyggt!Och titta vad fin vår nya soffa är!

Så nästa vecka är det alltså köks-dax… I´ll keep u posted hur det går 😉 Vi sover i Mias lägenhet några nätter till sen kommer hennes morbror m famlilj på torsdag så då får vi helt enkelt klara oss i vår lgh.. även om köket inte är helt klart.. vilket det enligt Möbelmontörernas plan kan vara då dem räknat med 3 dagar (exklusive kaklet som sätts veckan efter) men är det något jag lärt mig så är det att dessa tidsplaner sällan hålls…. so take-away och mikro-mat it is! 😉

Leave a Reply