På topp och ett farväl

Jag syftar på de två klasserna jag kör så klart- Zumba  och Body Balance.

Jag hade en helt fantastisk Zumbaklass ikväll på Kungsgatan. Energin både hos mig och gruppen var verkligen på topp. Oslagbar känsla verkligen!

Men efter att ha gått Body Balance kvartalen i söndags inser jag att det är dags att ta farväl av den. Det nya programmet, nr 57, kändes helt enkelt mest bara konstigt/obehagligt i min gravida kropp. Jättetråkigt så klart, tuff känsla, men samtidigt otroligt skönt att kroppen är så tydlig och säger ifrån. Nu var det slut”balancat” ett tag framöver, det ser lill-killen till. 🙂 Så nu på fredag blir den sista Body Balancen jag kör på ett bra tag (det gamla programmet) och sen tar min fina kollega Caroline den de tre återstående gångerna i juni. Kommer allt sakna mina magiska fredagsmorgonar och det goa gänget. <3

För er som är nyfikna på det nya programmet finner ni låtarna nedan och jag skulle vilja beskriva det som ett rätt tufft pass.. Man jobbar mycket balansen och med/mot tyngdkraften.. Inte lika lugnt och “flowigt” som 56:an men växer säkert som de flesta programmen brukar göra.

1. Just Say It – Sleepthief feat. Hyoko Baertsoen
2. Happy – Faithless
3. Set Fire to the Rain – Valentine
4. Shelter – Mint Kid
5. F**kin’ Perfect – Pink
6. Whole Lotta Love – Pale Fleece
7. Say Hey [ I love you] – Surrender
8. Fly – Bust & Hook
9. Song to the Siren – Ironic T
10. Guardian – Hamish Lang
Bonus : Survivor – Destiny’s Child

Intresserad av att köpa musik förresten? CDON.COM erbjuder just nu FRI FRAKT på ALL MUSIK vid nyttjande av rabattkoden xY7mAJEy. Erbjudandet gäller t.o.m. 14 juni.

Leave a Reply